Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Kom i form til halvmaraton pÄ 100 dage" by Anders Ejbye-Ernst # eBook PDF Kindle ePub Free

Kom i form til halvmaraton pÄ 100 dage

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kom i form til halvmaraton pĂ„ 100 dage
  • Author : Anders Ejbye-Ernst
  • Release Date : January 06, 2016
  • Genre: Sports & Outdoors,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 14079 KB

Description

Kom i form til halvmaraton pÄ 100 dage er skrevet af elitelÞberen og sundhedsjournalisten Anders Ejbye-Ernst og henvender sig til lÞbere pÄ alle niveauer lige fra begynderen, der skal i form uden skader til den erfarne motionist, som jagter nye personlige rekorder.

 

Bogen kommer hele vejen rundt om alle lÞberlivets aspekter lige fra udstyr, kost og motivation til trÊning og konkurrenceforberedelse. TrÊningsfilosofien er inspireret af eliten men tilpasset bredden. FÞlger du trÊningsprogrammerne, vil du stÄ med en effektiv guide, der vil booste bÄde din form og sundhed.

Selvom bogen handler om, hvordan du bliver klar til halvmaraton, er de mange tips og tricks om udstyr, motivation, kost, trĂŠning og konkurrenceforberedelse almengyldige for alle lĂžbere, uanset om du trĂŠner mod 5 kilometer eller maraton. Har du bogen ved din side, sĂ„ vil du have svar pĂ„ de fleste af de spĂžrgsmĂ„l, der opstĂ„r gennem dit liv som lĂžber. 


MĂ„let med bogen er ikke kun, at du gennemfĂžrer et halvmaraton – det er du fortsĂŠtter med at lĂžbe bagefter. Sundhedseffekterne af lĂžbetrĂŠningen er nemlig gigantiske og giver dig bĂ„de livskvalitet og et lĂŠngere liv. Derfor er bogen baseret pĂ„ langsigtede lĂžsninger, der styrker din motivation og krop – to faktorer der er altafgĂžrende for du kan lĂžbe ud i fremtiden. 


FormĂ„let med bogen er at den skal kunne gĂžre alle lĂžbere kloge. Derfor er den baseret pĂ„ ny idrĂŠtsforskning men skrevet pĂ„ almindelig hverdagsdansk, sĂ„ alle kan forstĂ„ den. Ved siden af de mange opskrifter pĂ„ forbedret form, sundhed og skadesminimering er bogen krydret med Anders’ personlige trĂŠningserfaringer som topatlet gennem nĂŠsten 20 Ă„r. Her fĂ„r lĂŠseren en praktisk indsigt i de konsekvenser, det har for kroppen, nĂ„r man trĂŠner forkert – og rigtigt.


Ebook Download "Kom i form til halvmaraton pÄ 100 dage" PDF ePub Kindle